Eylos Hakkımızda

Öncelikli olarak EYLOS kominitenin bir parçası olan www.eylos.blogspot.com sitesini ziyaret ve takip ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.
Ediyoruz diyorum çünkü EYLOS kominitesi bir'den çok gönüllü yazar tarafından yazıldığı için yazarlarımızın yazılarının okunduğunu görmesi onları oldukça mutlu etmektedir. EYLOS'un doğmasının sebebi eşini seven bir babanın www.eylos.com sitesini kurarak ona hediye etmesidir. Eşi blog yazmayı pek beceremeyince sitenin kurucusu direksiyona geçip, bir zamanlar hediye olan siteyi bugün bilnerce kişinin ziyaret ettiği bir platforma ulaştırmıştır. Eğer sizde EYLOS'da yazmak isterseniz aşağıdaki iletişim formunu doldurmanız yeterlidir. Mailinize mutlak cevap verilecektir. EYLOS kominitesinin en büyü iki amacı vardır.

- Bilgiyi paylaşmak..
- Eğlenmek...

EYLOS Kominitesine bağlı tüm siteler.
www.eylos.com Sanat, Spor, Güzellik, Otomobiller, Teknoloji, Yazılım, Wordpress ve İnternet Medyası içeriğine sahip olup EYLOS kominitesinin amiral gemisidir.
www.eylos.blogspot.com Tamamen fıkra, karikatür, video ve bizi gülümsetecek medyaların yer aldığı, amacı tamamen ziyaretçilerimi incitmeden güldürecek bir platformdur. (BETA aşamasındır)
www.binaisletimi.com Bina yönetimi, teknik ve idari işletimi hakkında bilgi veren ve elektornik, elektrik, mekaik ve mimari işler ile ilgili trendleri takip eden, profesyonellere yönelik araştırma ve haber platformu.
www.tekniktasarruf.com Kominitenin son üyesi olup halen alt yapı çalışmaları devam etmektedir. Günümüzde daralan piyasada artan enerji fiyatları ve ürün satın alma fiyatları hakkında öneriler sunan bir site. (BETA)
EYLOS Kominitesine katılarak yazı yazmak istiyorsanız omurle@gmail.com mail adresine talep yapmanız yeterlidir. Tüm maillere mutlaka geri dönül yapılmaktadır. EYLOS kominitesi kar getiren bir firma değildir, tamamen paylaşım ve eğlence amacıyla oluşturulmuştur. Eğer reklamlarımızda ve sponsorlarımızdan kazanmaya başlarsak mutlaka kominite üyelerimize özel hediyeler verilmesi planlanmaktadır.


EYLOS Sponsorları.
www.kalekapifabrika.com Kale Kapı fabrikasının üretmiş oladuğu ürünlerin serbest piyasada fiyat analizleri yapılarak müşterilerine en ekonomik ve en kaliteli Kale ürünlerini sunmaktır. Burada amaç Kale Kapı fabrika bayilerine destek olmakla birlikte, müşterilerini bilinçli tüketici haline getimektir.

EYLOS Kominite sitelerinde yazı yazmak ve hediye kazanmak için aşağıda ki formu doldurunuz...


Powered by Wufoo
Eylos Hakkımızda Eylos Hakkımızda Reviewed by Ömür Yılmaz on 12:19 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.