Rus Kadınla Nasıl Evlenilir?

Rus gelin almak istiyorsanız artık rusyada tanıdığınız olmasına gerek yok.Biraz internet bilgisi, biraz İngilizce biraz Türkçe, azcıkta girişkenseniz tüm bu özellikler size yeter de artar.
Eğer evde kalma gibi bir kaygınız varsa ve güzelim ülkemin kızlarından size bir kısmet çıkmamışsa işte o zaman dünyaya açılmanın vakti gelmiştir.
Tabii dünya deyince ve içine evlilik girince ilk akla gelenler Rus gelinleridir. Daha önce özellikle sovyet rusyanın dağılmasıyla yaşanan ekonomik kriz insanları çalışmak için komşu ülkelere gitmeye zorlamıştır. İşte o dönemde Türk erkekleri rus kadınlarlar tanıştı. Gerçi rus kadınların biraz adı çıktı ama bu işte Türk erkeklerinin ve rus kadınlarının karşılıklı payları var. Birinin paraya ihtiyacı diğerinin ise parası var. Konuya girmeyeceğim bildiğiniz güçlü olan güçsüzü kullanır meselesi. Dağılan sovyet rusyası ekonomisini düzelttikten sonra rus erkek ve kadın çalışanları ülkelerine geri döndü. Şim di ise evde kalan Türk erkekleri zamanında çıkan kısmetlerini parayla kullanarak teptikleri için pişman olmuş olabilirler. Rus ırkının dünyada insan ırkının en düzgünü olduğunu söylüyor bilim adamları. Tabii artık gemi kalkmış olup iş iten geçmiştir. Bundan sonra rusyada bir tanıdık veya rusyaya çalışmaya giderek bir rus kadınla tanışma olanağı kalmıştır. Veya alternatif olarak yaaz dönemlerinde Antalyaya gelen turist ruslar. Tabii bunlar için oldukça emek ve birazda para gerekecek. Konuyu uzatmadan işin kolayını yazayım. Eğer kendinize rus gelin arıyorsanız. Hayatınız bir rus kadınına adayacaksanız www.(bu site kapanmıltır).net sitesi sizin için evlenmek isteyen rus gelinleri tanıştırma işlemini yapıyorlar. Sitede gelinlerin resimlerini ve kişisel bilgilerini görebilme imkanınız var. Sistem tanışma, iletişim ve buluşma olarak 3 bölüme ayrılmış.
Site, rusça hazırlıktan tutun seyehat hazırlığına, vize işlemlerinden, telefon ve webcam görüşmelerine kadar şeyleri vaat ediyor.
Rus kadınlarıın özellikler;
Düzgün fiziğe sahip.
İyi giyinen,
Bakımlı,
Eğitimli,
Feminen,
Saygılı,
Eşine bağlı,
Sosyal yaşamı bilen,
Aile ilişkileri sağlam.
Rus Kadınla Nasıl Evlenilir? Rus Kadınla Nasıl Evlenilir? Reviewed by Ömür Yılmaz on 14:02 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.