The Omen Filmi

The Omen filmi 06/06/2006 yılında gösterime girmişti. İlginçtir ki filmin sahnelenmesi için yapımcılar özellikle içinde bol miktarda 6 rakamı geçen bu tarihi beklemiştir. Film için 666 rakamı büyük önem gösteriyordu keza 666 şeytanın sayısıdır. Vizyon yeni giren filmler genelde hafta sonu öncesi Cuma günleri vizyona girerken The Omen Şeytanın Doğuşu, filmi tarihi tutturabilmek amacıyla Salı günü vizyona girerek bu konuda bir ilki yaşamıştır.
The Omen Filminin Konusu; Bir Başka İsmi İle Şeytanın Doğulu Filminin Konusu.
Kathryn doğum sırasında daha önceki doğumlarında olduğu gibi yine bebeğini kaybederler. Bu üzücü haberi eşini söylemek Thorn için dünyanın en zor şeyidir. Hastanenin rahibi daha önce doğum sırasında annesi ölen başka bir bebeği Thorn’a verir. Kathryn bebeğe Damien adını verir ve bebeği yıllarca sevgiyle büyütür. Aradan geçen zamanla beraber Thorn’un hayatında gelişmeler olur. Kariyerinin zirvesine çıkar. Fakat bu sırada Damien’nin etrafında sürekli enteresan ve korkunç olaylar gelişir. Çeşitli krizler geçiren Damien’nin çevresinde cinayetler olur. Çocukla ilgili bir gerçek bütün dünyayı tehdit eder. Damien artık çocuk değildir. Belki de seçilmiş bir kıyamet habercisidir…
The Omen Film Kadrosu; 
Yönetmen: John Moore
Oyuncular: Julia Stiles, Liev Schreiber, David Thewlis
Tür: Korku
Süre: 01:40
Filme ile ilgili çarpıcı bilgi; Doğruluğunu tam olarak tespit edemesem de filmde emeği geçen herkesin gösterimden kısa bir süre sonra hayatlarını kaybettiği söylenmektedir.


Bu yazı 11/12/2008 tarihinde yazılmıştır.
The Omen Filmi The Omen Filmi Reviewed by Ömür Yılmaz on 11:51 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.