Kız Kardeşimin Hikayesi

Kız Kardeşimin Hikayesi yakında gösterime girecek olan bir sinema filmi. Jodi Picoult'un Kız Kardeşim İçin adlı kitabından uyarlanan filmin konusu çok etkileyici. Kitabı okumadım ama okuyanlardan duyduğum çok güzel bir kitap olduğu. Eğer filmi de kitabı kadar etkileyici ise süper. Başrollerinde Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin, Thomas Dekker (Cnbc-e'de oynayan Terminatör-Sarah Connor Chronicles dizisinde John Connor'u oynayan genç aktör) ve Joan Cusack'ın oynadığı filmin dağıtımını Warner Bross yapıyor. Türkiyede 14 Ağustos 2009'da gösterime girecek olan filmin konusu ise şöyle :
Anna son derece sağlıklı olmasına rağmen on üç yaşına dek sayısız ameliyat, nakil ve operasyon geçirmiş, iğneler vurulmuştur. Tüm bunlara ablası Kate'in çocukluğundan beri yakasını bırakmayan lösemiyle mücadele edebilmesi için katlanan Anna'nın dünyaya getirilme sebebi de budur zaten. Ablası Kate ile tam doku uyumu olması için laboratuar ortamında genleri özel olarak seçilen özel üretim bir çocuk olan Anna, ablasına ilik verebilmesi için dünyaya getirilen bir çocuktu ve  bu rolünü ve hayatını hiç sorgulamadı.. bugüne dek.

Genelde kitaptan uyarlanan filmlerde daha önce kitabını okumuş olan seyirciler hayal kırıklığı yaşar ve kitabın daha güzel olduğunu söyler. Bu filmde umarım ki böyle olmaz. Herkesi etkileyecek harika bir konusu var ve umarım konuyu iyi işleyerek akıllarda kalan bir film çıkarmışlardır ortaya. Bir aydan daha kısa bir süre sonra izleyebileceğiz nasılsa. Seyredip göreceğiz.
Kız Kardeşimin Hikayesi Kız Kardeşimin Hikayesi Reviewed by Ömür Yılmaz on 05:08 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.