Konut satış siteleri

Artık emlakçılık direkt teknoloji işletmesi oldu. Eskisi gibi mahalle mahalle müşterilerini kar kış, yaz sıcak demeden dolaştırmıyorlar bunun yerine teknolojiyi kullanarak emlakların tanıtım ve satışını yapmaktalar. Bende bu aralar emlak baktığım için teknolojiden faydalandım ve interneti kullandım. İnternetten ev satın almak için kullanacağınız yararlı adresleri sıralıyorum.
Milliyet emlak Emlak satış ve kiralama, aynı zamanda emlak söktürü için müşterilerine ve profesyonellere yönelik haber ve kampanya duyuruları var.
Hürriye Emlak Emlak satışı ve kiralamanın en büyük portallerinden biri olan hürriyet emlak kullanışlı bir arayüze sahip. Emlak portalına üye olan ziyaretçilerine özelleştirme amaçlı bir çok araç sunmakta. Ücretsiz ve ücretli hizmetleri var.
Sahibinden Konusuda ilk kurulmuş internet sitelerinden biri olan sahibinde.com bir çok ürün satışının içinde emlak hizmetide var. Emlak hizmeti daha çok emlakçılar tarafından satış yayınları olsada ihtiyaca yeterince cevap verebilmektedir. Gerçi bu yazıyı yazarken sitede alt yapı çalışmaları yapılmaktaydı. Sanırım daha iyi şeyler yapacaklar.
EmlakJet  Site kendisini kısaca şöyle anlatmış; "2006 yılında kurulan emlakjet.com, bireysel kullanıcılarını ve kurumsal iş ortakları olan emlak ofislerini, yüksek kaliteli hizmetleri ve alt yapısı ile buluşturarak, emlak sektörünün nabzını tutmayı hedeflemiştir".  Konut sahipleri ve emlakçılar sistem üzerinden konut satışı yapabilmekteler.
Konut satış siteleri Konut satış siteleri Reviewed by Ömür Yılmaz on 16:09 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.