Bedava Mail Servisleri

Bedava mail hizmeti veren ulusal ve uluslararası büyük servisler arası rekabet her geçen gün artarken biz kullanıcılara ise daha kaliteli ve  işlevsel içerikleri kullanmak kalıyor. Daha kaliteli ve işlevsel olarak dediğimiz de,  konuyu biraz daha açarsak şunları diyebilirim. GB'lar ve hatta sınırsız kapasite,  tamamen bedava hizmet, POP3  desteği,  hızlı  servis , kullanıcıyla dost arayüzler,  sürekli güncelleme, Virüs ve spam koruma gibi önemli şeyleri sıralayabilirim. Her şeyden önemlisi bu tüm süper hizmetler tamamen bedava. Sizin için bedava mail hizmeti veren en iyi mail servislerini inceledim.
Aol Mail : Google servisi olan Gmail arayüzünü andıran aol mail gayet kullanışlı ve ücretsiz. Ayrıca AOL gücünü hissedeceğiniz bu mail servisi bugün var yarın yok servislerden biri değil. Aldığınız mail hesabını yıllarca kullanabilirsiniz. Her şeyden önemlisi mail uzantınız sadece aol olacağı için kısa ve akılda kalıcı olacaktır. AOL mail servisi şu an İngilizcedir.

Hot Mail : Bir zamanlar dünyanın en popüler mail servisi olmasına rağmen bugün halen, en çok bilinen mail servislerinden birisi. İngilizce haricinde Türkçe arayüz desteği var. Ücretsiz mail hizmeti veren servislerin başında geliyor ve yıllardan beri kesintisiz ve kendini yenileyen hizmeti güven veriyor. En son 5gb kapasiteliydi. POP3 desteği mevcut.
GMail Goggle'ın başarılı servislerindn biri olan Gmail diğer mail servislerine endişe verecek şekilde hızla kullanılmaktadır. Gmail diğer mail servislerinden ayıran bir diğer özellikte sürekli olarak kapasitesinin artması ve arayüzün basit olmasıdır. POP3 desteği sunan gmail  uzun yıllardan beri Türkçe olarak hizmet vermektedir.
Mynet Sınırsız mail kapasitesi ve zırt pırt mailinizi değiştirmeyin  gibi bir sloganla iddaalı bir servisleri var.  Kapasite haricinde de farklı olarak POP3 servisi ile Cep telefonu ve Laptop'unuzdan istediğiniz gibi ulaşabilirsiniz. Ayrıca yenilenmiş içerik filtresiyle daha etkin spam koruma sağlıyor. Her şeyden güzeli Türkçe ve bedava.
Bedava Mail Servisleri Bedava Mail Servisleri Reviewed by Ömür Yılmaz on 03:09 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.