Online Resim Efekt Araçları

Web sitesinde online hizmet veren siteler her geçen gün bir yarış halinde artıyor. Site kullanıcıları artık binlerce dolar werip paket programlar almaktansa hizmetleri online almayı tercih ediyor. Özellikle resim işleme siteleri bu konuda diğer sitelere göre bir adım ileride. İnternet camiası aslına bakarsanız bu online üreteç araçlarını web generator diye adlandırmışlardır. Düşünün resiminize küçük bir yazı yazacaksınız bunun için photoshopmu alırsınız yoksa online bedava olarakmı yaparsınız...

Bende birkaç site gezip sizin için online olarak yapılabilen bedava hizmet sunun arçaları yani web generatörlerini araştırdım.... Buyurunuz... İşte size online web generatorler.

www.instantizer.com Fotoğraflarınıza polaroid efekti vermek isterseniz burası tam yeri. Hani eskiden parklarda ve sahillerde anında şişak fotocular olurdu. Bir dakikada fotoğrafı çekip teslim ederlerdi. İşte tam o tarz fotoğraflardan. Resiminizi yükleyin ve bekleyin, isterseniz fotoğrafınızın üstüne not yazabilir ve fotoğrafınıza eğim vermek için çevirebilirsiniz.

Starwars yazı efekti Bildiğiniz yıldız savaşları filmi biterken o etkileyici yazı akışı bu site tarafında sizin için yaratılıyor. Siz başlığı ve içeriği yazın bırakın gerisini o halletsin. Üstelik arkadaşınıza link yollayabilir, embed kodunu alabilir isterseniz blogunuzda bile yayınlayabilirsiniz. Gerçekten eğlenceli bir araç. İşte size bir demo.

Fotoları flu siyah beyaz yapmaca Fotoğraflarınızı siyah beyaz ve flu formuna sokmanız için güzel bir web araçlarında birisin. İsterseniz direkt resmi download edebilir veya linkini vererek resminizi işletebilirsiniz. Buyurunuz bir demo.

Fatura fiş kesmece Alışveriş sonrası aldığınız fişi webde size otomaik olarak kesen süper bir araç. Firma ismini, ürünü, hizmeti ve fiyatını yazın site fiş olarak resimlesin. Yalnız sadece şimdilik dolar olarak fiş kesiyor.

Fotoğraf eskitmece Bu siteye fotoğraflarınızı yükleyin bir anda 100 yıllık hale gelsin. İnanılmaz şekilde hızlı hizmet veriyor. Photoshop gibi bir program bilmenize gerek yok. Yükle ve sonuca bak. Fotonuzu eskittikten sonra bilgisayarınıza yükleyin çünkü site en fazla 2-3 gün saklayabileceğini sonra ise sileceğini belirtmiş.

Türban (başörtü) giydirmece İstediğiniz bir kişinin fotosunu upload ediyorsunuz sonra site araçlarıyla upload ettiğiniz fotodaki elemanların başına şapka vb. şeyler giydiriyrsunuz. Ayrıca site sahibi isterseniz tişörte basabiliyor, tabii ki tişört olayı ücretli...

Süperman çizgi roman Sizde artık süperman'in çizgi romanını yazabilirsiniz. Hemderesimli olarak. Site size konuşma balonlarını doldurmanıza izin veriyor. Sonrasında siz konuşma balonlarını yazdıktan sonra download edebiliyorsunuz. Korkmayın bu da beleş :)

MS Ofis asistanı yaratma Hani şu microsoft office programlarının help (yardım) menüsünde çıkan bay ataç var. İşte o ataç'a siz çeşitli yazılar yazarak istediğiniz hale getirebilirsiniz.

Mont arkasını yazma Çok basit bir resim işleme programında da yapabilirsiniz ama hani olmadık yerde arkadaşınıza şaka yapmak isterseniz punkçu bir elemanın montuna online yazı yazıp resimini kaydedebilirsinizi. Aynı şekilde sabun'ada yazı yazabilirsiniz.
 
Şimdilik bu kadar image generator olayı yeter. Daha sonra tekrar derlemeye devam edeceğim. Umarım beğenmiş sinizdir. Yorumlardan artık anlarım.
Online Resim Efekt Araçları Online Resim Efekt Araçları Reviewed by Ömür Yılmaz on 04:50 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.