Online Tır ve Kamyon oyunları

İnternette oyun oynamaya devam ediyoruz. Online oyunlara bayılıyorum. Basit, pratik, kullanışlı ve dinlendirici oluyorlar. Bu sefer sadece bir oyun değil birden fazla oyunu tanıtacağım. Bu oyunları kim hazırlamışsa eline sağlık. Neyse oyunlara geçelim.

Scania driver Oyun bildiğiniz Scania marka otobüsleri, Tırları ve Kamyonları ve hatta içlerinde kar makinesi de var bu taşıtları kullanma. Oyunun temel kuralı uzun yolculuk yaparak aracın temel gereksinimlerini sağlama ve bir noktadan başka bir noktaya olabildiği kadar hızlı gitme. Tabii kuralları tam olarak uygulamazsanız ceza olarak sizin yerinize yardımcı araç gelerek eksiklerinizi gideriyor fakat karşılığında sürenizden oluyorsunuz. Karşı şeritten gelen araçların olduğu bölümden benzin alacaksınız, aracınızı tamir ettireceksiniz ve lastiklerinizi değiştirecektsiniz. Lastikler değişince aracınız turbo moduna geçerek bir süreliğine daha fazla hızlanıyor. Eğer bunları yaptırmazsanız, size bir yardımcı araç gelip lastiğinizi değiştirme, yakıt alma ve aracınızı tamir etme işini o yapıyor.

super-trucks Çok güzel hazırlanmış kullanımı kolay bir tır kullanma oyunu. 4 tır aracının yarıştığı bu oyun flash ile hazırlanmış olamasına rağmen inanılmaz derecede süper bir görsellik var. Yarış parkurunda tırlar biribirini geçmek için her türlü kazayı göze alıyorlar. Yarışı bitirebilmeniz için turbo ve para toplamanız gerekiyor. Onlie flash ile olmasına rağmen inanılmaz derecede keyifli bir oyun.

Tır parketme İsminden de anlaşıldığı gibi size verilen görev, parkurda bulunan tır'ı parketmek. Eğer parkedemezseniz bir yere çarpar ve kaza yaparsanız oyun yeniden başlar. Parkederseniz ise daha zor başka bir parkura geiyorsunuz. Oyun kolay gibi gözüksede park olayı oldukça zor. Güzel bir oyun.

Mad Truceker Diğer bahsettiğim oyunlara göre daha sade ve basit bir oyun. İlk defa oynamama rağmen 8-9'uncu bölümlere kadar geldim. Kolay olması yönenünden daha küçük yaştaki çocukların oynaması için daha uygun. Oyunun konusu tırınızı en sağlam bir şekilde yolda ilerletmek. Yani kaza yapmayacaksınız. Oyun ilerledikçe size saldıracak arabalarda çıkıyor ve oyunun bu noktadan sonra zorluk derecesi artıyor. Güzel, sade ve kolay oyunları sevenler için mükemmel bir oyun. Yukarıdaki tüm oyunların hepsi bedava. Üstelik üyelik falan da gerektirmemektedir.
Online Tır ve Kamyon oyunları Online Tır ve Kamyon oyunları Reviewed by Ömür Yılmaz on 14:18 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.