Google’a Giremiyorum

Google dünyada en çok kullanılan internet sitesi. Daha doğrusu google dünyada çok kullanılan arama motoru. Veya google dünyada en çok katma değer servislere sahip internet servisi. Google eşittir internet. 4 cümle kullandım hala google’ı anlatmaya çalışıyorum!… Google yokken biz nasıl yaşıyormuşuz? Bir gün siz de benim gibi pc’nizi açtığınızda ve tarayıcınıza google.com yazdığınızda google’a girme sorunu yaşayabilirsiniz. Ben az önce yaşadım. Neyse ki evde iki tane pc olunca hemen diğerine geçerek sorunu çözmeye çalışıyorum. Neyse ki google’a girme sorunumu ben ilk müdahalede hallettim. Googla girmek için ben neler yaptım Google’a girmek için siz neler yapabilirsiniz?
Google’a girme sorunları ve çözümleri?
Eğer ki google’a giremiyorsanız sırasıyla şunları yapınız.
1 – ADSL cihazınızı resetleyin. İnternet servis dağlayıcınız o an için kazara veya bilerek IP numaranızı kullanarak google’a girmenizi engelleyebilir. Türkiyede internet kullanıcıların büyük çoğunluğu dinamik IP kullandığı için, modemi her resetlediğinizde IP adresini değişecektir. Bren bu şekilde yaptım ve google’a girdim.
2- Yukarıdaki uygulamayı yaptığınız halde hala giremiyorsanız. PC’nizi açıp kapatınız ve tekrar google’a girmeye çalışınız.
3- Virüs programı kullanıyorsanız geçici olarak iptal edip tekrar deneyiniz. Eğer hala giremiyorsanız virüs taraması yapınız.
4- Farklı internet tarayıcı (browser) kullanın. Genelde büyük çoğunluk internet explorer kullanır, size mozilla veya crome yükleyebilirsiniz. Alternatif tarayıcı ile tekrar google’a girmeyi deneyiniz.
5- Tüm bunlara rağmen giremediyseniz http://66.249.93.104 adresini tıkla veya browser adres barına yazarak girmeye çalışınız bu şekilde büyük ihtimalle google’a gireceksiniz.
6- Aman Allahımö buraya kadar okuduysanız hala google’a giremediğinizi anlıyorum. Buraya kadar olmadıysa en azından acil işinizi halledebilmeniz için; www.vtunnel.com, www.youtubeunblock.com gibi siteler üzerinden google’a girebilirsiniz.
7- Giremediniz mi hala? İnternet servis sağlayıcınız ile görüşün. Google’a giremiyorum deyiniz. Belki size yardımcı olabilirler.
8- Son olarak google’a giremiyorsanız PC’nize format atın önerisi önerisi aklıma geliyor.
9- Son madde, yukarıdaki tavsiyelere rağmen Google’a hala giremediyseniz, önce pc’nizi camdan aşağı atın sonrada kendinizi :)
Eğer sizin de google’a giremeyenlere öneriniz varsa, yorum yazarak paylaşabilirsiniz.
Google’a Giremiyorum Google’a Giremiyorum Reviewed by Ömür Yılmaz on 11:42 Rating: 5

3 yorum :

Adsız dedi ki...

Google’ a girebilmek için PC yi yeniden başlat yapmam yeterli oldu.
Saygılar

Adsız dedi ki...

ccleaner kesin çözüm aynı sorun bendede vardı indirin analiz yapın temızleyın

Adsız dedi ki...

Bilgisayarımıda kendimide aşağı attım benim ayağım kırıldı bilgisayara bir şey olmadı ve hala google giremiyorum. hemşire hastaneye bilgisayarımı odama getirdi. hastanede hala deniyorum en sonunda hastanenin 5 katından aşağı atlayacağım. son çare var ise ne olur söyleyin…

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.