Kene Kovan Halı

Piknik seven, güneşli hava gördük mü yeşilliklere koşan bir milletiz malum. Ama son zamanlarda açık hava keyfimizden de olduk kene kabusu yüzünden. Ülkede ölümler bile oldu kenenin sebep olduğu kırım kongo kanamalı ateşi yüzünden. Tabi iyice korkar olduk ve n’eme lazım yeşillik diyip vazgeçtik ettik çoluklu çocuklu gittiğimiz hafta sonu pikniklerinden. Elin İngilizi yememiş içmemiş buna da bulmuş bi çare. Yaşasın piknik keyfi diyor ve teşekkürü bir borç biliyorum kendilerine.

Yaşasın piknik keyfi diyor ve teşekkürü bir borç biliyorum kendilerine. İngiliz bilim adamlarının geliştirdiği ‘Kene Kovar Halı’ artık Türkiyede. Yalnızca kene değil her türlü haşeretin ve sivrisineğin yaklaşamadığı bu halı sayesinde bu yaz içimiz rahat olacak. Ev ve piknik halısı olarak Welsoft-HealthGuard markasıyla tüketicilere sunulan bu teknoloji harikası halının içeriğinde bulunan özel bileşim sayesine keneden, sivrisineğe, tatarcıktan böceğe hiçbir haşeret yaklaşamıyor, ısıramıyor ve sokamıyor. İnsanlık için iyi olan bu gelişme bilmemki haşere dünyasında nasıl yankı bulur ?
Üniversal Tekstil ile HealthGuard HealthCare arasındaki işbirliği ile yapılan AR-GE çalışmalarının sonucu olan teknoloji harikası halı; Dünya’nın önde gelen birçok bağımsız laboratuarları ve üniversiteleri tarafından da test edilmiş.Bu halının üretim aşamasında kullanılan ürünlerde kesinlikle sağlığa zararlı veya yan etkisi olan bir durumun olmadığı, bu teknolojinin uygulandığı ürünlerin çevre dostu olduğu, Anti-mibrabiyal, anti-bakteriyel ve anti-mantar özelliklere sahip olduğu da bu bağımsız laboratuarlarda deneylerle ispatlanmış ve teyit edilmiş.
Ama durun daha bitmedi, insan sağlığına hiçbir zararı olmayan, hijyenik ve aynı zamanda çevre dostu olan bu haşere düşmanı ev ve piknik halıları bilim adamları tarafından astım, egzama, bronşit, allerjik rahatsızlıkları olanlara da özellikle tavsiye ediliyor. Bu harikulade halının üreticileri ev hanımlarının yaşadığı sorunları da düşünmeyi ihmal etmemiş. Halının tabanı ıslaklık ve neme karşı tam izolasyon sağladığı gibi çamaşır makinesinde de yıkanabiliyor.. Çabuk kuruma ve Non-slip yani kaymaz özellikleri de cabası. Evinizin her yerinde, balkonda, ıslak mekanlarda ve özellikle piknikte rahatlıkla kullanabilirsiniz. Pek tabi evinizin mobilyasına uygun en son moda desenler ve renkleri de mevcutmuş. Hemmenn almak lazım.
Kene Kovan Halı Kene Kovan Halı Reviewed by Ömür Yılmaz on 04:49 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.