Bedava E-ticaret Scriptleri

E-ticaret internet dünyasının çok önemli bir kolu. Sanal dünyas ile gerçek dünyanın entegre edildiği nadir platformlardan birisidir. Bir arkadaşınızla gezerken gördüğünüz ama size pahsalı gözüken bir ayakkabıyı internette e-ticaret sitelerinde bumak mümkün. E ticaret sitelerinde satıan ilanlar çoğu zaman sosyal hayattan daha ucuza satılmaktadır. Bunun en büyük nedeni e-ticarette halen güven sorunu ve fiyat rekabeti vardır. Güven sorunu her ne kadar son yıllarda yavaş yavaş aşılsa da rekabet sorununu girişimcilerin aşması zor gözüküyor. Dolayısıyla rekabeti bir yaşam şekli, iş planı ve lehlerine çevrilmesi gereken bir hareket olarak görmeliler. Tabii ki bunları yaparken daha ucuza satmaları gerekiyor. Daha ucuz düşük kar demek. Satışdan kar maksimize edilemiyorsa sıkı bir maliyet politikası ve gider yönetimi uygulanması gerekiyor. Aşağıda sıralayacağım scriptler en azından sistem alt yapı ilk kurulum maliyetini oldukça düşürecektir. Size kalan ise sağlam bir tema yaptırmak ve pazara açılmaktır.
Bedava e-ticaret siteleri
Opencart.com: PHP alt yapısı ile hazırlanmış, alt yapısı ile güvenilirliğini ispatlamış çok kullanılan bir e-ticaret scriptidir. Sitenin ön yüz demo ve arka yüz admin paneli demosuna bakarak inceleyebilirsiniz. Eğer beğenirseniz hemen opencart e-ticaret scriptini (V 1.3.4) indirebilirsiniz.  Ayrıca scriptin son sürümünü kontrol edebilirsiniz.
Magentocommerce.com : Son zamanlarda en çok tercih edilen alışveriş scriptlerinden birisidir. Öyle ki 3M, Lenovo, Samsung gibi dev firmalar bu alışveriş scriptini kullanmaktadırlar.  Download adedi 1.ooo.000 adedi geçmiş bulunuyor. Eğer ki enterprise yani kurumsal anlamda destek istiyorsanız 8900 USD yıllık ödeme yapmanız gerekiyor. Community yani kişilere özel olanı bedava olarak dağıtılıyor. Kişiye özel sistem ile kurumsal sistem arasında kısıtlama var. Karşılaştırma tablosunu incelemenizi tavsiye ederim. Magento alışveriş sisteminin ön yüz tekli ve çoklu sayfalarına ve arka yüz admin paneli demolarına bakabilirsiniz. Magento alışveriş scriptini beğenirseniz üye olarak (tavsiye) veya olmayarak download edebilirsiniz.
Prestashops.com : Bir başka bedava alışveriş scripti dağıtan oldukça kaliteli bir script. Aynı zamanda kendilerine ait bir forumda Türkçe konu açılmış olması sistemi daha anlaşılır hale getiriyor. Prestashop sistemini isterseniz prestabox.com sitesine girererek bedava subdomain ile direkt mağazada açabilirsiniz. Bedava ile %5 arası komisyonlara sahiptir.  Prestashop scripti her ne kadar ücretsiz olsada scripte özel tema ve modül prestastore'dan satın alabilirsiniz.  Prestashop alışveriş scripti ön yüz ve arka yüz admin paneli ( Username : demo@prestashop.com Password : prestashop_demo ) demolarına bakabilirsiniz. Eğer beğenirseniz üye olarak veya olmayarak Türkçe dahil istediğiniz dilde ücretsiz indirebilirsiniz. Sistem kominitesine bağlı 30.000 üye olması bu script için ayrıca güven veriyor.
Bedava E-ticaret Scriptleri Bedava E-ticaret Scriptleri Reviewed by Ömür Yılmaz on 11:16 Rating: 5

Hiç yorum yok :

ads
Blogger tarafından desteklenmektedir.